Cercador

El llibre ja és aquí!

Llibre 1

Habemus llibre!

A la fi tenim a les mans el llibre de cuina que us havíem anunciat: Els millors plats de la cuina popular de Mallorca, del que som coautora amb Antoni Tugores. Les fotografies que l’il·lustren són d’en Pere Muntaner, l’altre membre de l’equip de bojosperlacuina. L’edita Lleonard Muntaner Editors.

Ha estat un llarg període de gestació. Hi hem invertit moltes hores de feina i grans dosis d’il·lusió i confiam que us sigui útil i pràctic.

Els principals objectius que ens vàrem proposar a l’hora d’iniciar aquest projecte són bàsicament dos:

  • Divulgar els millors plats de la nostra cuina. Hem triat, d’entre més de 1.000, els més representatius i els més factibles avui dia.
  • Facilitar al màxim l’elaboració dels plats. Com? Especificant les quantitats exactes dels ingredients i els temps de preparació i de cocció; oferint totes les explicacions necessàries per assegurar l’èxit de cada recepta. A vegades, proposant variacions que poden simplificar la tasca.

Cada recepta va precedida d’una breu introducció amb notes de caire històric i etnològic sobre el plat en qüestió i inclou indicacions precises sobre el nivell de dificultat, el temps de preparació, el cost i, fins i tot, les calories.

Aviat el tendreu a les llibreries a un preu molt ajustat. I ara que ve Sant Jordi…