Cercador

Sorteig 3 anys de bojos!

Aquest mes de març complim 3 anys! Com passa el temps… Per celebrar-ho hem pensat organitzar un sorteig entre els nostres seguidors més fidels. Per això ens hem posat en contacte amb algunes petites empreses mallorquines que ofereixen producte local, i que de bon grat han volgut col·laborar amb aquesta iniciativa. Són aquestes: Olis Solivellas, teixits Vicens, Gastrotaller Sion, Celler Jaume de Puntiró i Beerlovers.

COM PARTICIPAR?

Fent un comentari a qualsevol de les receptes del blog (no al facebook!) des del moment de la publicació d’aquesta entrada fins diumenge dia 6 d’abril a les 12:00. Dilluns dia 7 enviarem un correu als guanyadors. Sort!!

Les empreses que han aportat productes per al sorteig són les següents: 

MIX1

3 lots que contenen: 3 botelles d’oli d’olica verge extra (D.O. Oli de Mallorca), assortiment d’olives Olivella adobades artesanalment amb diferents condiments, estovalles individuals i davantal de tela de lli i cotó, amb dissenys molt mediterranis.

IMG_4433

 

positiu_opt

targetes regal per assistir a qualsevol dels tallers impartits per Bojosperlacuina a les seves instal·lacions de Palma.

IMG_4442

 

 

jaumelogo

2 lots de 3 botelles de vi negre de criança ecològic Carmesí 2011 (D.O. Binissalem)

Jaume de Puntiró 3

 

 

logobeerlovers

Val regal (2 persones) per a una visita a la microcerveseria Beerlovers, on podreu degustar les 4 cerveses que elaboren, i us tindran preparada una sorpresa. La visita ha de ser un divendres horabaixa.

VAL REGAL BEERLOVERS